Trouwfoto's. Mooi werk!

- Walter en Anouk -

“Vincent heeft onze mooiste dag op een heel sfeervolle en afwisselende manier vastgelegd. Met zijn stijlvolle en natuurlijke manier van fotograferen, beleven we onze dag met alle emoties iedere keer opnieuw als we de foto’s bekijken. Erg blij met het resultaat!”

- Lotte en Rick -

- Mandy en Ronald -

- Saskia en Rick -

- Rutger en Nadine -

- Niels en Evelien -

“Vincent heeft onze bruiloft super in beeld gebracht. Hij stelt je echt op je gemak en is makkelijk in omgang. En dat zie je terug in zijn fotografie. Het levert spontane, eerlijke en stijlvolle foto’s op. Niet van dat gekunstelde, maar oprecht. Wij zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. Kon niet beter!”

- Paula en Matthijs -

“Vincent heeft prachtige foto’s van onze bruiloft gemaakt. Hij mengt zich heel makkelijk tussen de gasten en stelt iedereen op zijn gemak. Hierdoor zijn de foto’s niet statisch maar krijg je een heel bewegend en puur beeld. Precies wat wij graag wilden! Wij kregen zelfs positieve reacties van onze gasten over Vincent!”

- Manon en Stefan -

- Chantal en Chris -

Jullie bruiloft moet een gedenkwaardige dag worden. Tenslotte is het nog steeds zo dat de meeste mensen zo’n dag maar één keer meemaken. (Beetje cliché, maar waar). Bij het woord ‘gedenkwaardig’ staat ‘gedenken’ voorop. Met mijn foto’s hoop ik te kunnen bijdragen aan het ‘gedenken’ van deze bijzondere dag. Een trouwreportage is voor mij geslaagd als je de emoties van de dag aan de hand van de foto’s kunt herbeleven. De foto’s moeten van ‘ziel’ zijn voorzien.

"Gedurende deze mooie dag zal ik me volledig aan jullie aanpassen, en nooit andersom. Jullie zijn vooral druk met genieten."

Daarnaast laten mooie momenten zich volgens mij nooit zo goed regisseren, maar gebeuren meestal spontaan. Het is mijn taak om deze momenten zo goed mogelijk te vast te leggen. Voor mij is het van essentieel belang dat ik de sfeer van de dag kan ‘lezen’.  Dit helpt mij om het verhaal van jullie dag in mijn foto’s te verwerken. Daarnaast is tijdens het fotograferen van een bruiloft technische kennis en ervaring vereist. Hierbij spelen licht, compositie en camerabeheersing de hoofdrollen.

Als mijn foto’s en deze filosofie jullie aanspreekt, hoop ik van harte met jullie in contact te komen voor een vrijblijvend (kennismaking-) gesprek.

het ALBUM

het ALBUM
Mijn leverancier print haar albums op mooi mat Fine-Art of Photopaper. Maar ook aan de buitenkant van de albums zijn uniek afgewerkt. De fotoalbums worden vakkundig met de hand gemaakt. Elk album krijgt 100% aandacht en liefde tijdens het produceren. Luxe en kwaliteit gegarandeerd. Met de lederen of linnen albumcovers zijn de albums prachtig afgewerkt met hoogwaardige materialen. De albumcovers zijn op verschillende manieren te personaliseren. Het doel is om de fotografie in het middelpunt te zetten, met een hoogwaardig fotoalbum.
FINE-ART
Scherpte en kleur. Dat zijn voor mij de redenen om 100% voor Fine-art prints te kiezen. De printmethode die gebruikt wordt geeft het grootste dynamische kleurenbereik. De zwart-witten zijn daarom ook echt zwart-wit (zonder kleurzweem). Door de lay-flat binding kunnen prints door de naad geprint worden, zonder dat er ooit een kleurzweem in de ril/naad zal ontstaan. Laat je foto’s printen op het beste papier, in een verfijnd Fine-Art fotoalbum.
LAY-FLAT
De albums worden gebonden als Lay-flat album. Dat houdt in dat een album plat bekeken kan worden, en foto’s door de midden-naad geprint kunnen worden. Jullie album kan dus worden ontworpen met aflopende foto’s en foto’s die je dwars door de ril/naad geplaats zijn. Een lay-flat exclusief fotoalbum van de allerhoogste kwaliteit!

STANDAARD TARIEF

*betreft de vroegboekprijs voor 2020
€1150
950
incl BTW
  • Betreft vroegboekprijs voor 2020
  • Prijs inclusief BTW
  • Hele dag + een groot deel van de avond aanwezig
  • Minimaal 350 hi res foto's geretoucheerd aangeleverd
  • Gelevert op luxe USB bewaarstick
  • Binnen een straal van 50 km (Enschede) betaal je geen reiskosten
  • Nieuw! Inclusief mini-album
VROEGBOEKPRIJS

Standaard tarief + Luxe Trouwalbum

*betreft vanaf-prijs
€1550
1350
incl BTW
  • Betreft vroegboekprijs voor 2020
  • Vraag naar de mogelijkheden
Meest verkocht

Maak een afspraak

VINCENT CROCE PHOTOGRAPHY
KvK: 67359426
BTW NR: NL137400032B01
IBAN: NL63 RABO 0314 3516 71
BIC: RABONL2U

+31 (0)6 241 233 23
info@vincentcroce.nl