Trouwfoto's. Ik hou d'r van

Jullie bruiloft moet een gedenkwaardige dag worden. Tenslotte is het nog steeds zo dat de meeste mensen zo’n dag maar één keer meemaken. (Beetje cliché, maar waar). Bij het woord ‘gedenkwaardig’ staat ‘gedenken’ voorop. Met mijn foto’s hoop ik te kunnen bijdragen aan het ‘gedenken’ van deze bijzondere dag. Een trouwreportage is voor mij geslaagd als je de emoties van de dag aan de hand van de foto’s kunt herbeleven. De foto’s moeten van ‘ziel’ zijn voorzien.

"Gedurende deze mooie dag zal ik me volledig aan jullie aanpassen, en nooit andersom. Jullie zijn vooral druk met genieten."

Daarnaast laten mooie momenten zich volgens mij nooit zo goed regisseren, maar gebeuren meestal spontaan. Het is mijn taak om deze momenten zo goed mogelijk te vast te leggen. Voor mij is het van essentieel belang dat ik de sfeer van de dag kan ‘lezen’.  Dit helpt mij om het verhaal van jullie dag in mijn foto’s te verwerken. Daarnaast is tijdens het fotograferen van een bruiloft technische kennis en ervaring vereist. Hierbij spelen licht, compositie en camerabeheersing de hoofdrollen.

Als mijn foto’s en deze filosofie jullie aanspreekt, hoop ik van harte met jullie in contact te komen voor een vrijblijvend (kennismaking-) gesprek.

STANDAARD TARIEF

950
incl BTW
  • Prijs inclusief BTW
  • Minimaal 6 uur aanwezig
  • Minimaal 300 hi res foto's
  • Geretoucheerd en digitaal aangeleverd
  • Binnen een straal van 50 km (Enschede) betaal je geen reiskosten
  • Nieuw! Inclusief mini-album

Standaard tarief + Luxe Trouwalbum

*betreft vanaf-prijs
1350
incl BTW
  • Vraag naar de mogelijkheden
Meest verkocht

Maak een afspraak

VINCENT CROCE PHOTOGRAPHY
KvK: 67359426
BTW NR: NL137400032B01
IBAN: NL63 RABO 0314 3516 71
BIC: RABONL2U

+31 (0)6 241 233 23
vincecroce@gmail.com