“Great photography is about depth of feeling, not depth of field.”

– Peter Adams

Dus jullie stappen in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd!

Het uitzoeken van de bruidsfotograaf hoort thuis in het rijtje: vinden van een geschikte trouwlocatie, passen van de trouwjurk (en/of trouwpak) en niet te vergeten het selecteren van de gasten. Kortom, allemaal voorpret!

Graag vertel ik je even vluchtig mijn filosofie over bruidsfotografie.

Jullie bruiloft moet een gedenkwaardige dag worden. Tenslotte is het nog steeds zo dat de meeste mensen zo’n dag maar één keer meemaken. (Beetje cliché, maar waar). Bij het woord ‘gedenkwaardig’ staat ‘gedenken’ voorop. Met mijn foto’s hoop ik te kunnen bijdragen aan het ‘gedenken’ van deze bijzondere dag. Een trouwreportage is voor mij geslaagd als je de emoties van de dag aan de hand van de foto’s kunt herbeleven. De foto’s moeten van ‘ziel’ zijn voorzien.

Gedurende deze mooie dag zal ik me volledig aan jullie aanpassen, en nooit andersom.

Jullie zijn druk met genieten. Daarnaast laten mooie momenten zich volgens mij nooit zo goed regisseren, maar gebeuren meestal spontaan. Het is mijn taak om deze momenten zo goed mogelijk te vast te leggen. Hier komt voor een groot deel technische kennis bij kijken. Licht en compositie spelen dan de hoofdrol.

Als mijn foto’s en deze filosofie jullie aanspreekt, hoop ik van harte met jullie in contact te komen voor een vrijblijvend (kennismaking-) gesprek.

Vincent.

 

  • Vincent heeft onze bruiloft super in beeld gebracht. Hij stelt je echt op je gemak en is makkelijk in omgang. En dat zie je terug in zijn fotografie. Het levert spontane, eerlijke en stijlvolle foto's op. Niet van dat gekunstelde, maar oprecht. Wij zijn erg blij dat we voor hem hebben gekozen. Kon niet beter!

    Niels en Evelien
    Niels en Evelien
  • Vincent heeft onze mooiste dag op een heel sfeervolle en afwisselende manier vastgelegd. Met zijn stijlvolle en natuurlijke manier van fotograferen, beleven we onze dag met alle emoties iedere keer opnieuw als we de foto’s bekijken. Erg blij met het resultaat!

    Anouk en Walter
    Anouk en Walter