foto door Max Fischer

Waarom ik zo graag buiten ben.

Het begon ergens op een koude voorjaarsochtend in 2012. Anders dan dat ik tot dan toe gewend was, werd ik voor de wekker wakker en besloot ik om spontaan een ommetje met de hond in het naastgelegen bos te maken. Het Twentse landschap voelde aan zoals het in mijn beleving ooit bedoeld was. Stil, vredig en prachtig. De mist lag als een verdovende deken over het land en deed het besef van tijd verdwijnen. Eenmaal thuis bekeek ik de foto’s die ik met m’n telefoon had gemaakt. 

"De foto's werden de souvenirs van deze memorabele en koude voorjaarsochtend."

Ik wist ik meteen dat ik nog meer van zulk soort momenten wilde meemaken. De fotografiehobby was geboren.
Door de jaren heen heeft de fotografie mij op vele mooie plekken in binnen en- buitenland gebracht. Hoogtepunten waren Noorwegen, Wales, Cyprus, Bretagne, Zwitserland en verschillende regio’s in Duitsland. Maar net zo lief blijf ik dichter bij huis, gewoon op oale groond, om het Twentse landschap zo treffend mogelijk vast te leggen. Wat de toekomst gaat brengen zal moeten blijken, al smaakt reisfotografie naar meer! 

Reisfotografie

Inverness: Gateway naar de Highlands

De Schotse Highlands. Een tot de verbeelding sprekende bestemming als je van ruige, uitgestrekte natuur en rust houdt. Met slechts een uur en drie kwartier vliegen vanaf Schiphol begeef je je in misschien wel het mooiste deel van de UK.

Reisfotografie

Winterfotografie in Oost-Noorwegen

Het bergachtige landschap in het Oosten van Noorwegen is merkwaardig genoeg geen hotspot als je het over winterse reisbestemmingen hebt. Met camera trok ik in Februari van dit jaar (2019) een week door dit verrassende en ruige gebied in het land dat eigenlijk nooit teleurstelt.

VINCENT CROCE PHOTOGRAPHY
KvK: 67359426
BTW NR: NL137400032B01
IBAN: NL63 RABO 0314 3516 71
BIC: RABONL2U

+31 (0)6 241 233 23
vincecroce@gmail.com