vincentcroce.nl

Blog

Twente

De Twentse Sagen (Deel 2)

Je hoeft niet persé een spiritueel persoon te zijn om op een willekeurige ochtend het mystieke karakter van het Twentse platteland te kunnen voelen.  Eeuwenoude verhalen worden hier generatie op generatie doorverteld en hebben Twente haar folkloristische identiteit gegeven. Na de fotoreportage van vorig jaar (link onder aan de pagina) fotografeerde ik wederom 3 bekende Twentse sagen.

Reisfotografie

Foto’s tussen de wijngaarden van Savoie Mont Blanc

Bij de Franse Alpen denk je al gauw aan woeste bergtoppen, wintersportbestemmingen en natuurlijk de beroemde cols die worden beklommen in de Tour de France. Er wordt weleens vergeten dat buiten deze beroemde A-locaties om, er ook zeer mooie gebieden te vinden zijn die vaak geheel ten onrechte, worden overgeslagen.

Reisfotografie

Thüringen: Wandelen, fotograferen, genieten

Thüringen behoorde voor de val van de muur tot de DDR. Misschien is dit één van de redenen dat deze deelstaat niet heel bekend is bij het grote publiek. Ik vind dat echter altijd  wel lekker. Voor Germany Tourism mocht ik een midweekje  op ontdekkingreis door dit überraschende​ deel van onze Oosterburen. Oh… en de camera ging ook mee.

Reisfotografie

Onze zomervakantie in de Dordognevallei!

We moesten er tot de laatste week van de zomervakantie op wachten maar eindelijk was het moment aangebroken dat we de auto konden inpakken. Het zou eventjes rijden zijn, want onze bestemming was de Dordogne in Frankrijk.

Twente

Fotoreportage: Tijdloze beroepen in Twente

Voor het tijdschrift ‘Twentelife’ bracht ik op een alledaagse dag een bezoek aan een aantal vakmensen en fotografeerde ik ze tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Travel Photography

Hiking in the Swiss Alps

Switzerland is stunning. A paradise on earth in every way to nature- and outdoorlovers. And I’m not talking about man-made semi-nature like we are very familar with in my home country, The Netherlands. No, Switzerland is a 3-D country in every sense of the word.

Reisfotografie

De beste fotoplekken in Zuid- Bretagne

Een weekje is bij lange na niet genoeg om alle mooie plekken in misschien wel de meest veelzijdige regio van Frankrijk te zien. Desalniettemin kun je de onderstaande locaties zonder twijfel aan je lijstje toevoegen.

Reisfotografie

Inverness: Gateway naar de Highlands

De Schotse Highlands. Een tot de verbeelding sprekende bestemming als je van ruige, uitgestrekte natuur en rust houdt. Met slechts een uur en drie kwartier vliegen vanaf Schiphol begeef je je in misschien wel het mooiste deel van de UK.

Reisfotografie

Winterfotografie in Oost-Noorwegen

Het bergachtige landschap in het Oosten van Noorwegen is merkwaardig genoeg geen hotspot als je het over winterse reisbestemmingen hebt. Met camera trok ik in Februari van dit jaar (2019) een week door dit verrassende en ruige gebied in het land dat eigenlijk nooit teleurstelt.

VINCENT CROCE PHOTOGRAPHY
KvK: 67359426
BTW NR: NL137400032B01
IBAN: NL63 RABO 0314 3516 71
BIC: RABONL2U

+31 (0)6 241 233 23
vincecroce@gmail.com