top of page

Herfst in de woudmassieven van Wallonië

Bijgewerkt op: 4 jul. 2022

De Belgische Ardennen is zeer een geliefde en vaak bezochte streek voor de Nederlandse outdoor liefhebber. Afgezien van een snelle doorkruising, vaak onderweg richting Frankrijk (en omgekeerd), behoorde het Frans sprekende deel van België nog nooit tot mijn reisbestemmingen. Ik was dan ook erg enthousiast dat ik het dit jaar dan eindelijk zo ver zou zijn. Midden in mijn favoriete fotografie seizoen mocht ik voor Wallonië toerisme 4 verschillende bosgebieden bezoeken; La Grande Forêt d'Anlier, La Grande La Grande Forêt Saint-Hubert, La Forêt de Semois et de la Houille en La Forêt de Chimay.

Benieuwd hoe het mij verging? Je leest het via deze link op outdoordichtbij.nl

Uitzicht op Frahan aan de Semois rivier

De kerk van Mirwart tijdens zonsopkomst

Rotsformaties bij de Ourthe vallei

Wallonië is een fantastische plek om de herfstkleuren te fotograferen

De mysterieuze bossen van Saint-Hubert

Ik zag deze vos bij Martelange in het Woud van Anlier

Dorpsaanzicht van Chassepierre

Bekijk en lees meer op outdoordichtbij.nl


bottom of page