Alles over

reisfotografie

Landschappen, natuur, cultuur en architectuur. Hier lees en zie je alles over de mooiste plekken, ver weg óf juist dichtbij huis. 

foto door Max Fischer

Waarom ik zo graag buiten ben.

Het begon ergens op een koude voorjaarsochtend in 2012. Anders dan dat ik tot dan toe gewend was, werd ik voor de wekker wakker en besloot ik om spontaan een ommetje met de hond in het naastgelegen bos te maken. Het Twentse landschap voelde aan zoals het in mijn beleving ooit bedoeld was. Stil, vredig en prachtig. De mist lag als een verdovende deken over het land en deed het besef van tijd verdwijnen. Eenmaal thuis bekeek ik de foto’s die ik met m’n telefoon had gemaakt. 

"De foto's werden de souvenirs van deze memorabele en koude voorjaarsochtend."

Ik wist ik meteen dat ik nog meer van zulk soort momenten wilde meemaken. De fotografiehobby was geboren.
Door de jaren heen heeft de fotografie mij op vele mooie plekken in binnen en- buitenland gebracht. Hoogtepunten waren Noorwegen, Wales, Cyprus, Bretagne, Zwitserland en verschillende regio’s in Duitsland. Maar net zo lief blijf ik dichter bij huis, gewoon op oale groond, om het Twentse landschap zo treffend mogelijk vast te leggen. Wat de toekomst gaat brengen zal moeten blijken, al smaakt reisfotografie naar meer! 

vincent

Reisfotografie

Thüringen: Wandelen, fotograferen, genieten

Thüringen behoorde voor de val van de muur tot de DDR. Misschien is dit één van de redenen dat deze deelstaat niet heel bekend is bij het grote publiek. Ik vind dat echter altijd  wel lekker. Voor Germany Tourism mocht ik een midweekje  op ontdekkingreis door dit überraschende​ deel van onze Oosterburen. Oh… en de camera ging ook mee.

Reisfotografie

Onze zomervakantie in de Dordognevallei!

We moesten er tot de laatste week van de zomervakantie op wachten maar eindelijk was het moment aangebroken dat we de auto konden inpakken. Het zou eventjes rijden zijn, want onze bestemming was de Dordogne in Frankrijk.

Twente

Fotoreportage: Tijdloze beroepen in Twente

Voor het tijdschrift ‘Twentelife’ bracht ik op een alledaagse dag een bezoek aan een aantal vakmensen en fotografeerde ik ze tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

VINCENT CROCE PHOTOGRAPHY
KvK: 67359426
BTW NR: NL137400032B01
IBAN: NL63 RABO 0314 3516 71
BIC: RABONL2U

+31 (0)6 241 233 23
vincecroce@gmail.com